Talvirieha

<- Takaisin talliin

Pikkumyllyn tallilla järjestetään 27.02.2016 talvirieha - luvassa on koko päivän kaikenlaista hauskaa talvista aktiviteettia! Osallistujille on tarjolla grillimakkaraa tai hernesoppaa ruislevän kanssa ja jäkiruuaksi lettuja hillon ja kermavaahdon kera. Juomana tietenkin kuumaa kaakaota, kahvia tai teetä sekä itsetehtyä marjamehua. Lapsille on tarjolla talutusratsastusta klo 10-12 tallin poneilla Daltonilla ja Rellalla.


Söpöysnäyttelyt

Näihin näyttelyihin ovat tervetulleita kaikenlaiset hevoseläimet rotuun tai roduttomuuteen, sukupuoleen ja ikään katsomatta, sillä tällä kertaa ei ratkaise rodunomaisuus tai mahdollisimman korrekti rakenne, vaan silkka söpöys. Näyttelyt ovat avoinna niin valokuvallisille kuin piirretyille, eikä rakennekuvaa missään tapauksessa edellytetä. Mukana luokka myös koirille ja kissoille!

Rajoitukset ja osallistuminen
Jokaiseen luokkaan otetaan max. 12 osallistujaa. Yksi ihminen saa osallistua vaikka kaikkiin luokkiin, mutta vain yksi eläin per luokka. Osallistuminen sähköpostiin otsikolla "Talvirieha", muodossa SÖPIKSET (rivinvaihto) Luokka (rivinvaihto) Esittäjä - <*a href="">Eläimen virallinen nimi<*/a> (poista tähdet!).

Luokat
Luokka 1: Hevoseläimet
Luokka 2: Koirat ja kissat


Kouluratsastuskilpailut

Järjestämme villit (jaoksettomat) helppojen luokkien koulukilpailut, jotka ovat avoimet kaikille. Näihin osallistuaksesi et tarvitse VRL-tunnusta, eikä ratsusi tarvitse olla rekisteröity - myöskään seuraan kuuluminen ei ole välttämätöntä. Tulokset suoritetaan puoleettomasti arpomalla arvontakoneella.

Rajoitukset ja osallistuminen
Yksi ihminen saa osallistua vaikka kaikkiin luokkiin, mutta yhteen luokkaan vain kerran / yhdellä hevosella. Yksi hevonen saa osallistua max. kahteen luokkaan. Osallistujia otetaan max. 12 per luokka. Osallistuminen sähköpostiin otsikolla "Talvirieha", muodossa KOULUKISAT (rivinvaihto) Luokka (rivinvaihto) Ratsastaja - Hevosen virallinen nimi.

Luokat
Luokka 1: Helppo D
Luokka 2: Helppo C
Luokka 3: Helppo BTulokset

Söpöysnäyttelyt

Luokka 1.
1. Verna - H.D Monlain
"Tuomarin ensimmäinen reaktio oli "ui mikä ihana satuponi!", todellakin kaunis kuin karamelli. Eihän tuohon vaaleanpunaiseen turpaan voi olla ihastumatta. Poni esiintyi tänään kivasti ja reippaasti.

2. Ireth - Mihkel Koit - päivän sympaattisin hevonen
"Tuomari ihastui tähän sympaattiseen "muhkuun", joka tosiaan ansaitsi päivän sympaattisimman hevosen palkinnon. Hevonen tosin esiintyi vähän laiskanlaisesti, ympärillä oleva vilinäkään ei näyttänyt sitä hetkauttavan. Tuomariin hevonen suhtautui tuttavallisesti."

3. Sinte - Me Skarabee
"Voikothan ovat aina viehättäviä, eikä tämä poni ollut poikkeus. Paksussa talvikarvassaan todella suloinen otus! Poni esiintyi rauhallisesti ja vaikutti todella hyväkäytöksiseltä."

4. Milja - Pamahtava - tilaisuuden tukkajumala
"Hieman erikoisempi ilmestys; voikko suomenhevonen! Hieno hevonen, upea väritys ja mahtavat jouhet. Ehdottomasti päivän upein harjakuontalo. Esiintymisessä voisi olla parantamisen varaa, ori oli aika levoton ja esittäjällä oli siinä pitelemistä."

5. Charlotte - I-LUV-U - hauskin/erikoisin väritys
"Varsinainen söpöläinen tämäkin, hurmaava väritys ja päämerkki ja nätti tamma muutenkin. Tamma esiintyi tottuneen oloisesti ja suhtautui tuomariin ystävällisesti."

6. SissiP - Bedita C - näyttelyn näteimmät silmät
"Suloinen ponitamma nätillä värityksellä ja suurilla bambinsilmillä. Ponin käytös oli hieman hermostunutta ja jännittynyttä tänään."

7. Anne R. - Delusion SIN
"Sympaattinen ilmestys, joka onnistui kyllä hurmaamaan tuomarin (eikä vähiten siksi, että muistuttaa tuomarin omaa hevosta). Todella ystävällisen oloinen hevonen, jonka käytös oli moitteetonta."

8. Nicky - Zickerick Hot Rod WE! - päivän persoonallisin
"Hauskan ja persoonallisen näköinen hevonen. Esitetään todella hyvässä kunnossa ja hevonen vaikuttaa tottuneelta esiintyjältä. Herkullinen väritys!"

9. Menna Katajisto - Extravaganza Eleganza
"Tämä edustaakin sitten selvästi kilpahevoskategoriaa näiden pörröisten ponien ja raskaampien hevosten keskellä. Kaunispiirteinen, jalo ja eloisa tamma. Vaikutti valppaalta ja hieman kuumalta, mutta käyttäytyi kuitenkin hyvin."


Luokka 2.
1. Ireth - Harmi
"Tuomari ihastui totaalisesti Harmiin, joka on samanaikaisesti sekä komea että söpö! Kaunis, hyvinhoidetun näköinen turkki, nätti väritys ja viehättävä ilme. Käyttäytyi tänään hieman levottomasti, yritti hieman ärhennellä tapahtuman toiselle urokselle. Tuomaria kohtaan oli kuitenkin ystävällinen."

2. Nicky - Remrock Hit The Jackpot
"Kaunis koira, jolla vaikuttavat silmät ja suorastaan hypnoottinen katse. Kaunis väritys ja turkki. Käytös oli hillittyä, koira oli tuomaria kohtaan lähinnä välinpitämätön."

3. SissiP - The Piggy's Pinoccio - luokkansa sympaattisin
"Komea, voimakas ja kohtuullisen suuri koira. Käytökseltään tyypillinen noutaja, iloinen, sählä ja kaikkea rakastava, yritti kovasti tehdä tuttavuutta myös tallin vuohien kanssa!"


Koulukilpailut

Luokka 1.
1. Sinte - Metsälammen Girada
2. Billy - Hexenfilantrophe
3. Nicky - Diva Ballerina
4. Valtteri - Sointuvan Claudia

Luokka 2.
1. Viona - Bluefax Cupido
2. Nicky - Tremills Rio Sacha
3. Anne R. - Kuuramaan Valdemar
4. Sinte - Metsälammen Girada
5. Billy - Hexenfilantrophe
6. Ireth - Tuulenpiiskaama Vinkuheinä
7. Silja - Myrtel's Molly Malone
8. SissiP - Bedita C

Luokka 3.
1. Ireth - Tuulenpiiskaama Vinkuheinä
2. Senni - Amalthea
3. Sinte - Mustmäen Ruu
4. Viona - Poniniemen Sheldon
5. Anne R. - Kullan Mieletön Sihinä
6. Milja - Kuiskuri
7. Nicky - Breezy Karyn
8. SissiP - Dmitrio Stek
9. Billy - Missin Appeal


Tausta © Ritva's Gallery, kuvat © Pikkumyllyn talli
Huomaathan, että tämä on virtuaalitalli!