Etuovi «
Tallikierros «
Tallitiimi «

» Hevoset
» Toimisto
» Vintti

Pikkumyllyn talli

Tallivintillä on tunnelmaa; heinien seassa viihtyvät niin tallikissa kuin hoitajatkin. Vintistä on tehty hoitajien oma tila, jonne on tuotu jokaiselle hoitajalle oma lukittava kaappi, jossa voi säilyttää omia ratsastusvarusteita ja muita oleellisia tarvikkeita. Heinävintiltä löytyvät myös hevosten hoitopäiväkirjat ja tallin valokuva-albumi, jota saa vapaasti selailla. Lisäksi vintillä on monistenippu, josta jokainen hoitamisesta kiinnostunut saa tärkeää tietoa hoitamiseen liittyen.


     


Hoitaja-info

Tallin hevosille otetaan omat hoitajat, joiden tehtävänä on tietenkin huolehtia siitä, että se oma hoidokki saa takuulla yksilöllistä hoivaa ja huomiota. Hoitaminen ei kuitenkaan ole pelkästään hevosten piloille hemmottelua, vaan puuhaan liittyy myös vastuuta ja velvollisuuksiakin. Tämän vuoksi olemme asettaneet hoitajalle alaikärajaksi 11 vuotta.

Hoitajien tehtäviin kuuluu hevosen hoitamisen ja liikuttamisen ohella myös pitää päiväkirjaa. Jokaisella tallin hevosella on oma hoitovihko, johon hoitajat saavat kirjoitella hoitopäivistään. Ihan joka kerta ei tarvitse vaivautua kirjoittamaan, mutta suotavaa olisi raapustaa merkintä ainakin kerran kahdessa viikossa. Hoitotarinoista saa kirjallisen kommentin. Hoitajalla on mahdollisuus halutessaan suorittaa erilaisia hoitomerkkejä.

Koska hoitaminen voi toisinaan olla melko raskastakin, etenkin pahimpina kura-aikoina, olemme halunneet kehitellä pieniä juttuja, joiden ansiosta hoitaminen olisi palkitsevampaa. Järjestämme hoitajille säännöllisesti erilaista aktiviteettia tapahtumien ja teemapäivien muodossa. Lisäksi motivoimme hoitajiamme valitsemalla joka kuukausi Kuukauden hoitajan, joka palkitaan aina jollakin pienellä palkinnolla.

- Merkkien suorittaminen
- Vinkkejä tarinoiden kirjoitukseen
- Liikutusohjeita

Hoitajaksi hakeminen

Lue ensin tämä sivu huolella läpi ja tee sen jälkeen sähköpostitse hoitajahakemus, josta tulee ilmetä seuraavat virtuaalihahmosi tietosi: etu- ja sukunimesi, ikäsi, pituutesi, tasosi/kokemuksesi ja hoitohevostoiveesi. Voit myös liittää mukaan vapaamuotoisen kuvauksen itsestäsi.

Hoitajien tehtäviä

Hevosen puhtaanapito eli harjaus, kavioiden puhdistus, jouhien siistiminen ja tarvittaessa hevosen peseminen
Varusteiden siisteydestä huolehtiminen
Vesi- ja ruokakuppien puhtaana pitäminen
Alkeistunneilla taluttaminen ja ratsastajien auttaminen varustamisessa, kentälle taluttamisessa ym.
Hoitohevosen liikuttaminen niinä päivinä, kun hevonen ei mene tunnille. Itsenäinen ratsastaminen sallittua lauantaisin.


Hoitajat

HEVONEN HOITAJA HOITOKIRJA
Alma
Tallilaisten chat


Tausta © Ritva's Gallery, kuvat © Aneta Hnyková
Huomaathan, että tämä on virtuaalitalli!