Etuovi «
Tallikierros «
Tallitiimi «

» Hevoset
» Toimisto
» Vintti

Pikkumyllyn talli

Toimisto on Riian valtakuntaa; pieni ja sekainen huone, jossa säilytetään kaikki tärkeät, tallin toiminnan kannalta oleelliset paperit ynnä muut lippuset ja lappuset. Täältä löytyvät niin tuntikalenterit, hevosten rokotuskirjat kuin myös rahalipas tunti- ja leirimaksuille - sekä tietenkin tallin puhelin. Yleensä toimisto on pahassa epäjärjestyksessä, paitsi silloin kun tallityöntekijämme Sohvi taas kyllästyy epäsiisteyteen ja päättää siivota. Sen jälkeen toimisto on ainakin viikon verran ihan siisti...


     


Ratsastustunnit

Pikkis tarjoaa ratsastustunteja alkeis-helppo B -tasoisille ponikokoisille ratsastajille. Vaikka valtaosa ratsastajistamme on lapsia ja nuoria, löytyy meiltä myös pari sennuryhmää. Ratsastus tapahtuu tason mukaisissa vakioryhmissä, lisäksi järjestämme tiistaisin ja torstaisin irtotunteja, joille voi ilmoittautua kuka tahansa. Ryhmäkoot ovat pieniä ja kaikilla tunneillamme on enintään viisi ratsastajaa, joka takaa yksilöllisen opetuksen. Opettajana tunneilla toimii pääasiassa tallin omistaja Riia.


TUNTIKALENTERI
KLO
MAANANTAI
TIISTAI
KESKIVIIKKO
TORSTAI
PERJANTAI
16-17

Alkeis
(Emmi, Kia, Aleksi)
Irto
Jatko II
(Salma, Kiira, Jutta)
HeC
(Riina, Ella, Susanna)
Jatko I
(Miira, Maria, Niklas)
17-18
HeC
(Elli, Sanni, Mella, Iida)
Jatko I
(Mona, Hanna, Anne)
Alkeis
(Helmi, Aino, Nella)
Jatko II
(Venny, Kaisa)
HeC-B
(Ira, Annika)
18-19
Sennu HeC-B
(Jaana, Elsi)
Sennu HeB+
(Merja, Erika)
HeB
(Jatta, Senni)
Irto
HeB
(Lotta, Amalia)


Vuosi ja tuntitoiminta jakautuu kahteen (kevät- ja syys-) kauteen, joihin molempiin kuuluu 20 ratsastustuntia. Kaikissa ryhmissä ratsastetaan yhden kauden aikana 10 koulutuntia, neljä puomi-/estetuntia, maastoillaan neljä kertaa sekä mennään kaksi tuntia ilman satulaa. Myös alkeisryhmissä noudatetaan samaa kaavaa, mutta poneilla on aina taluttajat vähintäänkin maastossa. Muutenkin tunnin kulussa huomioidaan aina ryhmän taso ja ratsastajien toiveet; alkeisryhmien kanssa maastot ovat helpompia ja rauhallisempia, edistyneempien kanssa voidaan tehdä tarvittaessa varsin vauhdikkaitakin lenkkejä.


Hinnasto

Irtotunti 20 v€
Kausikortti 210 v€
Yksityistunti 30 v€
2 h maasto 30 v€

Tärkeää infoa

— Viikonloppuisin ei tunteja, lauantaisin hoitajat saavat normaalisti liikuttaa hoitohevosensa klo 10.00-14.00 välisenä aikana, poikkeuksena tästä mahdolliset kisapäivät yms.

  Ohjeita ratsastajille
Tausta © Ritva's Gallery, kuvat © Matilda Andersson & Aneta Hnyková
Huomaathan, että tämä on virtuaalitalli!