Söpöysnäyttelyt

<- Takaisin talliin

Pikkumyllyn tallilla pidetään sunnuntaina 22.12. perinteiset söpikset, joissa ratkaisevaa ei ole täydellinen rakenne ja mahdollisimman tarkasti rotumääritelmää vastaava ulkomuoto, vaan söpöys ja persoonallisuus. Mukaan ovat tervetulleita kaikenlaiset aikuiset poni- ja hevosotukset kokoon, rotuun ja sukupuoleen katsomatta. Hevosen tai ponin tulisi kuitenkin olla jo vähintään 3-vuotias ihan sen vuoksi, jottei kukaan saisi liian selkeää etulyöntiasemaa, sillä varsathan tunnetusti ovat maailman suloisiampia... Söpiksiin saa osallistua sekä piirretyt että valokuvalliset, eikä rakennekuva ole pakollinen.

Osallistuminen tässä muodossa: Esittäjä - <*a href="">Hevosen nimi<*/a> (poista tähdet!). Huom. Yhdeltä ihmiseltä vain yksi poni/hevonen mukaan.

Tulokset

1. Miia Maria - Kayleigh's Curley Pemble
Voiko poni tästä enää paljon suloisemmaksi muuttua? Aivan uskomattoman söpö ilmestys pienine karvakorvineen, nappisilmineen ja tuuhean tukkansa kera. Kaiken kruunaa todella nätti -eikä ihan kaikkein tavallisinkaan- väritys. Tässä karamelliponissa kaikki on vaan niin syötävän suloista!

2. Hanne - Elliott
Siinäpä onkin sitten vähän eksoottisempi ilmestys! Tämän rotuisia ei ihan joka tallilla vastaan tulekaan. Erittäin sympaattinen ja ihastuttava muhkuheppa, jota katsoessa tulee halu kietoa kätensä orin paksun kaulan ympärille ja painaa sormensa sen tuuheaan talvikarvaan... Todella ihana hevonen ja pisteenä i:n päälle vielä hurmaava ja erikoinen pääkuvio.

3. Miila H - Kerttuli
Aivan sympaattisen näköinen tamma, joka ihastutti ennen kaikkea rehellisellä ilmeellään. Joku tässä tammassa iski heti, vaikka kyseessä onkin ihan perusraudikko suomenhevonen. Joku tamman olemuksessa ja ilmeessä on sellaista, jonka vuoksi siihen tykästyin. Ehkä se on se tyypillinen suomalainen vaatimattomuus ja rehtiys? Viehättävä suokki joka tapauksessa.

4. Elisa - Yellow Speed
Olen jo aiemmin ihastellut tätä oria, joku siinä vain iskee minuun. Ehkä se on lämppärille ei-niin-tyypillinen rautias väritys yhdistettynä läsiin, tai sitten jokin orin valppaassa ja ryhdikkäässä olemuksessa? Joka tapauksessa upean näköinen oripoika, jolla kaunis väritys ja erityisen kaunis, lihaksikas kaula.

5. Saila - Degradatie
Shettikset harvemmin söpöydessä häviävät, eikä tämäkään ori ole poikkeus. Oikein suloinen ilmestys. Upean paksut jouhet ja nätti pää. Värityskin on omalla tavallaan viehättävä, vaikka shettikselle melko tyypillinen onkin.

6. murre - Shellbina's Alissia
Tamma ei olisi ansainnut joutua viimeiselle sijalle, mutta joku oli pakko sinnekin laittaa. Erittäin kaunispiirteinen tamma, jolla upea väritys, jalopiirteinen pää, upea väritys ja kerrassaan ihastuttava vaaleanpunainen turpa.© Pikkumyllyn talli/Cynoria. Taustasta kiitos Ritva Väänäselle!
Huomaathan, että kyseessä on virtuaalitalli.