Avajaiset 13.01.2013

Olet tervetullut viettämään virtuaalisen Pikkumyllyn tallin avajaisia 13.01.2013. Ohjelmassa on mm. estekilpailut, hiihtoratsastusta, hevosten söpöysnäyttelyt sekä tietenkin talutusratsastusta lapsille Sintillä ja Ruffella. Lisäksi vierailijoille on tarjolla makkaraa, lettuja ja itsetehtyä marjamehua.

Ilmoittautuminen sähköpostitse otsikolla 'Avajaiset' 12.01.2013 mennessä. Huom. Ilmoittautumisen yhteydessä laitetaan mukaan myös mahdollinen osallistumistarina (mikäli osallistut estekisoihin). Kilpailukohtaiset rajoitukset sekä osallistumismuodon näet kunkin kilpailun tiedoista. Osallistuaksesi sinun ei tarvitse kuulua mihinkään seuraan tai omistaa VRL-tunnusta. Tapahtumat eivät ole minkään jaoksen alaiset.


Estekilpailut


Estekilpailut ovat tarinamuotoiset, eli jokainen osallistuja lähettää osallistumisen yhteydessä tarinan, jonka perusteella valitaan voittajat. Yksi hevonen saa osallistua vain jompaankumpaan esteluokkaan, ei siis molempiin. Yhdeltä ihmiseltä max. kaksi hevosta/luokka eli max. neljä hevosta/estekisat (jokaista omistajan ratsua kohden tulee kirjoittaa oma tarina). Osallistuminen muodossa: Luokka (rivinvaihto) Ratsastaja - Hevonen (rivinvaihto) Tarina.

Luokka 1: 40-50 cm
Miten hevosesi suhtautuu koristeisiin ja muihin härpäkkeisiin, kuten pihassa seisovaan lumiukkoon tai esteiisiin koristeeksi laitettuihin havunoksiin? Pelkääkö se, onko se utelias vai eikö se kenties kokeneena konkarina välitä niistä ollenkaan? Tarinan pituus, tyyli ja sisältö on vapaa, kunhan se sisältää kuvauksen siitä, miten sinun ratsusi koristeisiin suhtautui.

Luokka 2: 70-80 cm
Kirjoita avajaispäivästä/omasta suorituksestasi tallin Mökö-kissan näkökulmasta. Mitä Mökö miettii kaikesta tästä kilpailuhulinasta ja sinun suorituksestasi? Tarinan tyyli ja pituus on vapaa.


Hiihtoratsastus


Huimapäisimmät voivat kokeilla vauhdikasta hiihtoratsastusta. Ratsuna toimii Danka ja ratsastajana tallityöntekijämme Sofia Stenroos. Sille, kuka pysyy pisimpään pystyssä, on luvassa palkinnoksi ilmainen yksityistunti/-valmennus joko omalla tai tallin hevosella tasolta helppo B tai 80 cm. Voittaja eli palkinnon saaja arvotaan puolueettomasti arvontakoneella. Osallistuminen muodossa: Hiihtoratsastus (rivinvaihto) Osallistujan nimi - sähköpostiosoite. Laita myös viestiin sen hevosen nimi ja osoite, jonka kanssa haluat osallistua yksityistunnille, mikäli voitat - sekä ilmoita, haluatko koulu- vai estetunnin.


Söpöysnäyttelyt


Päivän lopuksi järjestämme hevosten söpöysnäyttelyt, jossa rakenteen sijaan hevoset arvostellaan ja sijoitetaan söpöyden mukaan. Jaamme myös harkinnan mukaan osallistujille seuraavanlaisia kunniamainintoja: näyttelyn tukkajumala, lempeimmät silmät ja kaunein/erikoisin väritys. Yhdeltä ihmiseltä vain yksi hevonen näyttelyihin. Osallistuminen muodossa: Esittäjä - <*a href="">Hevosen nimi<*/a> (poista tähdet).


Tulokset

40-50 cm

1. Mila - Saga Skog Troll
Hulvattoman hauska! Piristävästi hevosen näkökulmasta kirjoitettu tarina.

2. Petra - Hukkareissu
Hauska ja tunnelmallinen tarina tämäkin.


70-80 cm

1. Petra - Pajun Tuhkimo
Hauskalla tavalla saatu kissan persoona ja olemus vangittua tähän kertomukseen.

2. Mila - Bonzo Pecion
Lyhyt, mutta ytimekäs ja kuvaava tarina kissan mietteistä. Haastava oli valinta.

Hiihtoratsastus

1. Mila

Söpöysnäyttelyt

1. Vity - Slunečno - lempeimmät silmät
Älyttömän sympaattisen ja ihastuttavan näköinen hevonen! Lisäksi vielä hieno ja erikoinen väritys.

2. Mila - Moana's Gwendora - kaunein väritys
Voi miten suloinen poni! Aivan kuin karamelli nättine värityksineen, sinisine silmineen ja pörröisine otsatukkineen.

3. Petra - Hukkareissu
Siinäpä komea suomenhevosori, oikea "uljas musta".

4. Kuutti - Primadonna Girl - näyttelyn tukkajumala(tar)
Oikein sievä poni. Nättipiirteinen pää ja kaunis väritys. Upeat jouhet!© Pikkumyllyn talli/Cynoria. Taustasta kiitos Ritva Väänäselle!
Huomaathan, että kyseessä on virtuaalitalli.