Pikkumyllyn talli

Pikasöpikset

<- Takaisin talliin

Pikkumyllyn tallilla päätettiin vähän nostalgisoida "vanhojen hyvien" aikojen ja samalla Pikkiksen tauolta palaamisen kunniaksi pikasöpöysnäyttelyiden merkeissä 18.6.2014. Luokkia on paitsi hevosille (mukaanlukien muut kavioeläimet), että vielä tallikoirille ja -kissoillekin. Valttia on söpö ja persoonallinen ulkomuoto, ei suinkaan rotumääritelmän mukainen ja mahdollisimman loistava rakenne. Kaikenlaiset otukset ovat tervetulleita mukaan ikään, kokoon, sukupuoleen ja rotuun katsomatta. Sekä valokuvalliset että piirretyt saavat osallistua, eikä rakennekuva ole missään nimessä pakollinen.

Osallistuminen tässä muodossa: Luokka [rivinvaihto] Esittäjä - <*a href="">Eläimen nimi<*/a> (poista tähdet!). Huom. Yhdeltä ihmiseltä vain yksi eläin per luokka, yksi ihminen saa tuoda eläimen vaikka joka luokkaan.


Luokat ja osallistujat

Luokka 1: Kavioeläimet

1. Miia Maria - Kayleigh's Curley Pemble
Syötävän suloinen, kuin karkki! Ihanat pienet karvakorvat, tummat nappisilmät ja tuuhea otsatukka. Värikin tosi kaunis, eikä ihan kaikkein tavallisin.

2. Mette - Sapphire Snow
Voi mikä ihana poninpallero, niin pyöreä ja pörröinen! Tekisi mieli upottaa sormensa tuohon paksuun karvaan... Todella suloinen ilmestys tämäkin.

3. satu - Kumariini
Shetukat näköjään vievät vahvasti tätä luokkaa, eikä ihme, ovathan ne aina niin söpöjä. Eikä tämäkään ole poikkeus, ihana tuuhea otsatukka ja sen takaa pilkistävät pienet korvat... Ja nuo tummat nappisilmät ovat myös ihastuttavat.

4. wishmaster - Wister Schnapps Out Of It
Tässä sitten vähän kontrastia noihin pyöreisiin ja pörröisiin pikkuponeihin. Kaunis ja niin kiiltäväkarvainen tamma. Etenkin päästä tulee ihan mieleen Bambi, lähes yhtä siro turpa ja kauniit tummat silmät.


Luokka 2: Koirat ja kissat (Luokat 2 ja 3 yhdistettiin)

1. Jazzumi - Kiilun Kiara
Upea kissa! Mahtavan väriset silmät, upea turkki ja kaunis väritys. Varmasti yksi vaikuttavimman näköisiä kissoja, joihin olen törmännyt - tämmöinen kelpaisi minullekin! :)

2. Mette - Alegre's Alicia
Tosi nätti koiruus, ihanat korvat ja ilme, kaunis turkki.

3. Jazzumi - Kellm Glacier
Huskyissa on aina jotakin kaunista mystiikkaa, niin tässäkin. Koiralla on nätti ilme ja ihanat korvat. Pään väritys on kaunis ja korostaa hyvin kasvojen ilmettä.

4. Veera R. - Fox Loch Parzival
Ihanan terhakka kaveri, mainio! Väritys on kauniin syvä ja naaman kuviointi on hieno. Söpö koira!

5. wishmaster - Lampiluodon Älynväläys
Kaunis trikki-collie. Kaunis väritys ja turkki, ei liian pitkä tai tuuhea. Varsinkin kolmannessa kuvassa koiran ilme on ihana! :>

6. Jasmin - Senja
Kivan näköinen labukka, joten symppis. Ihana ruskea nenä! :3

7. Janna - Vk Laulavankoiran Alien
Komean näköinen, lihaksikas koira. Ihanat valkeat tassunpäät.


Tausta © The Inspiration Gallery. Kuvan © AK
Huomioithan, että tämä on virtuaalitalli.