Pikkumyllyn talli

Pikkiksen kesäloma

<- Takaisin talliin

Juhannusviikonlopusta alkaa Pikkiksen kesäloma (20.6.-20.7.) ja hevoset pääsevät yhtenä laumana laitumelle nauttimaan auringosta, syömisestä ja vapaudesta. Hevosten laidunloman aikana myös henkilökunta viettää hyvin ansaittua(...) kesälomaa. Loman aikana tunteja tai muuta toimintaa ei järjestetä ja talli viettää hiljaiseloa. Hevoset ja laidun tarkistetaan pari kertaa vuorokaudessa, vesikaukaloita täytetään jne. Todennäköisesti Sohvin voi törmätä tallilla tekemässä kaikkea muutakin pientä puuhaa, kuten siivoamassa tarhoja...

Hoitajat saavat myös käydä halutessaan hoitamassa ja vaikka auttelemassa Sohvia vesikaukaloiden täytössä, tarhojen siivoamisessa, satulahuopien pesussa jne. Hevosia saa liikuttaa kevyesti joko taluttaen, juoksuttamalla, ajamalla tai ratsastamalla, mutta ei kuitenkaan mitään rankkoja treenejä. Hevoset saavat olla ulkona yötäpäivää, joten jos käyt hoitamassa tai ratsastamassa, niin viethän hevosen sen jälkeen takaisin laitumelle.


Laidunpaikkoja tarjolla

Tarjoamme kolmea laidunpaikkaa tammoille tai ruunille, jotka tulevat toimeen laumassa. Hinta on 150 v€/kk sisältäen laitumen, veden ja valvonnan väh. kaksi kertaa vuorokaudessa. Lisäruokinta onnistuu myös tarpeen mukaan. Laidun sijaitsee tallin vieressä.

VUOKRATUT LAIDUNPAIKAT
1. pv-t. Baghoria (om. Annina Lindgren) -- koko kuukausi, lisäruokinnalla
2.
3.Tausta © The Inspiration Gallery. Kuvan © Matilda Andersson, http://mphotograph.se
Huomioithan, että tämä on virtuaalitalli.