Merkkilista

Talutus I-merkin ansaitsee, kun on taluttanut vähintään viisi kertaa talutus-/alkeistunnilla, joko omaa hoitohevosta tai jotakuta muuta hevosta.
Syksy I-merkin ansaitsee erityisen syksyisestä suorituksesta. Sen voi saada joko kirjoittamalla erityisen syksyisen tarinan tai osallistumalla johonkin syksyiseen tapahtumaan ja suorittamalla tapahtuman hyväksytysti.
Talvi I-merkin ansaitsee erityisen talvisesta suorituksesta. Sen voi saada joko kirjoittamalla erityisen talvisen tarinan tai osallistumalla johonkin talviseen tapahtumaan ja suorittamalla tapahtuman hyväksytysti.
Kevät I-merkin ansaitsee erityisen keväisestä suorituksesta. Sen voi saada joko kirjoittamalla erityisen keväisen tarinan tai osallistumalla johonkin keväiseen tapahtumaan ja suorittamalla tapahtuman hyväksytysti.
Kesä I-merkin ansaitsee erityisen kesäisestä suorituksesta. Sen voi saada joko kirjoittamalla erityisen kesäisen tarinan tai osallistumalla johonkin kesäiseen tapahtumaan ja suorittamalla tapahtuman hyväksytysti.
Koulu I-merkin saa osallistumalla koulukurssille (ei mahdollista tällä hetkellä) tai viidelle ohjatulle koulutunnille ja kirjoittamalla jokaisesta niistä tarinat.
Este I-merkin saa osallistumalla estekurssille (ei mahdollista tällä hetkellä) tai viidelle ohjatulle estetunnille ja kirjoittamalla jokaisesta niistä tarinat.
Maasto I-merkin saa osallistumalla mm. viidelle maastoreissulle ja kirjoittamalla niistä jokaisesta tarinat.